* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید. الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع | دفتر وکالت اميررضا آتش پیکر | وکیل پایه یک دادگستری | گروه حقوقی پرشیا

الزام به تنظیم سند رسمی ملک مشاع

طلاق توافقی در کوتاه ترین زمان
ژانویه 26, 2020
وکیل انحصار وراثت | وکیل حصر وراثت
ژانویه 27, 2020

ویژگی های وکیل دعاوی ملکی

بهترین وکیل دعاوی ملکی با توجه به ارزش پایدار و روزافزون املاک، طبیعی است بسیاری از اشخاص جامعه نسبت به سرمایه‏گذاری در بخش مسکن گرایش داشته باشند. در این میان نظر بر وصف ارزشمندی املاک، عموماً اختلافاتی عمیق فی مابین بایع و خریدار به منصه ظهور می‏رسد که به دعاوی ملکی ملقب گردیده و حتی در برخی موارد موجب وصف کیفری نیز می‏شود. درواقع این اختلافات آنقدر پراهمیت گردیده که بخش بسیار مهم و بزرگی از دعاوی مطروحه در دادگستری را دربرگرفته است. همانطور که گفتیم دعاوی ملکی مشمول دو بخش کیفری و حقوقی می‏گردد که در این گفتار و به جهت تشحیذ ذهن مراجعان سایت به اختصار به عناوین عمده و پركاربرد کیفری و حقوقی آن می‏پردازیم:

عناوین حقوقی وکیل دعاوی ملکی

1- الزام به تنظیم سند رسمی (در مواردی که شخص متعهد از تنظیم سند به نام خریدار یا متعهد له امتناع می‏نماید)
2- بهترین وکیل دعاوی ملکی خلع ید (در مواردی است که شخصی بدون اذن مالک رسمی اقدام به تصرف ملک مالک نموده است).
3- الزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی (در مواردی است که متعهد از اخذ صورتمجلس تفکیکی امتناع می‏نماید).
4- بهترین وکیل دعاوی ملکی دعوی تقسیم و افراز املاک مشاعی (در مواردی است که اشخاص قصد بر جدا نمودن سهم خود از املاک مشاعی دارند).
5- دعوی الزام به اخذ پایانکار (در مواردی است که متعهد به عناوین مختلف نظیر تخلفات ساختمانی یا بدهكار بودن به شهرداری یا حتی از سر بی مسئولیتی از اخذ پایانکار ساختمانی از شهرداری امتناع می‏نماید).
6- دعوی الزام به ایفای تعهدات (نظیر عدم تكمیل ساختمان و یا عدم تحویل آپارتمان، عدم پرداخت ثمن معامله و مواردی دیگر كه عمدتا در قراردادهای مشارکت در ساخت بسیار مشهود است).
7- دعوی تخلیه املاک (عموما در مواردی است كه یا مدت قرارداد اجاره به پایان رسیده و یا پرداخت اجوربه تعویق افتاده و حتی در موارد تعدی و تفریط مستاجر در استفاده از ملك مورد اجاره امكانپذیر میباشد اعم از املاك مسکونی یا تجاری)
8- دعوی اجرت‏المثل ایام تصرف (در مواردی است که متصرف بیش از مدت مورد توافق به تصرفات پرداخته است).
9- دستور فروش املاک مشاعی و بسیاری موارد دیگر.

وکیل متخصص امور ملکی چه خصوصیاتی دارد؟

۱. یکی از معیار های تشخیص یک وکیل ملکی خوب و مجرب، میزان تجربه وی است.

علیرغم آنکه تمام وکلای دادگستری امکان بررسی و قبول وکالت در تمامی پروندهای ثبتی، کیفری، حقوقی، ملکی و خانواده و غیره را دارند، اما تجربه یک وکیل ملک به عنوان وکیل ملکی پایه یک خبره در زمینه امور مرتبط با املاک و اراضی باعث می شود تا وی بتواند با درصد موفقیت بالاتری در تمامی دعاوی ملکی نظیر تقسیم و افراز ملک مشاع، خلع ید، قلع بنا، تخلیه ملک، الزام به تنظیم سند رسمی، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، ابطال سند، تعدیل و افزایش اجاره بها و غیره قبول وکالت نماید.

۲. از دیگر معیارهای مهم یک وکیل ملکی مجرب دانش حقوقی و تسلط علمی وی در زمینه های مختلف حقوقی،کیفری و ثبتی امور املاک، اراضی و مستغلات است و باید ضمن آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه، با آراء وحدت رویه دیوان عالی کشور، آراء وحدت رویه دیوان عدالت اداری، نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه، نظریات اساتید برجسته علم حقوق و دکترین و همچنین رویه مرسوم محاکم و دادگاه های کشور نیز آشنایی کافی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *