* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید. هزینه وکیل طلاق | دفتر وکالت اميررضا آتش پیکر | وکیل پایه یک دادگستری | گروه حقوقی پرشیا

هزینه وکیل طلاق

وکیل طلاق
وکیل طلاق
اکتبر 16, 2020
وکیل دعاوی حقوقی
وکیل دعاوی حقوقی
اکتبر 23, 2020
نمایش همه
هزینه وکیل طلاق

هزینه وکیل طلاق

هزینه وکیل طلاق

وکیل طلاق با توجه به سابقه، تعداد پرونده های موفق، تعداد مراجعین و سرعت کار پیشبرد پرونده سطوح مختلفی دارد. به طبع هرچه وکیل خانواده مورد انتخاب موکل با تجربه تر و موفق تر باشد، هزینه وکیل طلاق بیشتر می شود. بهترین راه برای اطلاع از هزینه وکیل طلاق ، تماس با دفتر وکیل و پرس و جو درباره روند کار و هزینه وکیل طلاق می باشد. با مقایسه سابقه کاری چند وکیل و حق الوکاله آنها، می توان بهترین وکیل طلاق را انتخاب نمود.

محاسبه هزینه وکیل طلاق

اما سوالی که در این میان به کرّات پرسیده می شود هزینه وکیل طلاق است و زوجین می خواهند بدانند که برای استخدام وکیلی که به این امور رسیدگی می کند ، هزینه چقدر خواهد بود.

هزینه وکیل طلاق یک طرفه

گاهی پیش می آید که زوجین تصمیم می گیرند که وکیلی برای خود استخدام کرده و هر دو به یک موسسه حقوقی مراجعه می کنند.اما برخی مواقع دیگر نیز این مسئله امکان ندارد و هر یک از آن ها تصمیم می گیرند که وکیلی جداگانه برای خود استخدام نمایند.در صورتی که تنها یک نفر از زوجین درخواست طلاق داشته باشد ، مسئله اندکی سخت تر و پیچیده تر می شود ، چرا که باید در ابتدا با راهکارهای موجود فرد مقابل را راضی به طلاق توافقی نمود.

مبنای پرداخت هزینه وکیل طلاق چیست؟

مبنای پرداخت هزینه وکیل طلاق به 3 صورت می باشد:

مبنای پرداخت هزینه وکیل طلاق بر مبنای تعداد وکیل: به عنوان مثال در پرونده های طلاق توافقی در صورتی که هر یک از زوجین اقدام به انعقاد قرارداد با وکیل دادگستری به صورت مستقل کند هر کدام باید حق دستمزد وکیل را پرداخت کند و یا در مواردی که زوجه وکالت در طلاق دارد می تواند یک وکیل برای خود و یک وکیل برای همسر خود اختیار کند که در این صورت باید دستمزد 2 وکیل را پرداخت کند و یا این که خود شخصاً در دادگاه حاضر شده و برای همسر خود فقط وکیل اختیار کند که در این خصوص فقط دستمزد یک وکیل پرداخت می شود.

مبنای پرداخت هزینه وکیل طلاق بر مبنای تعداد پرونده: یعنی شخصی نیاز به وکیل دارد و در خصوص مطالبه مهریه به وی وکالت می دهد و سپس برای مطالبه نفقه، حضانت فرزند و در آخر نیز برای طلاق یک طرفه و یا طلاق توافقی اقدام به انعقاد قرارداد وکالت می کند که در این موارد به ازای هر یک از پرونده های مورد تقاضا، قرارداد وکالت جداگانه منعقد و همچنین دستمرد وکیل به صورت مستقل دریافت می شود.

مبنای پرداخت هزینه وکیل طلاق در مراحل مختلف دادرسی: حالتی را تصور کنید که وکیل در پرونده مطالبه چک برای شما اعلام وکالت نموده و با صدور رأی بدوی، طرف دعوی تجدیدنظرخواهی نموده و شما از وکیل تقاضا دارید در این مرحله از رسیدگی نیز دخالت کرده، ولی وکیل حق اقدام در مرحله تجدیدنظر را از لحاظ قانونی ندارد و باید به اخذ وکالت علیحده از موکل اقدام کند و با پرداخت هزینه های قانونی اقدام به ورود در همان پرونده و در مرحله تجدید نظر و یا اجرای حکم نماید که در این صورت نیز دستمرد وکیل به صورت جداگانه دریافت می شود.

دیدگاه ها بسته شده است