* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید.
گاهی فردی علیه فرد دیگری طرح دعوا می کند و موفق می شود علیه او حکم بگیرد و پس از صدور اجرائیه اموالی از او توقیف و یا اموالیرا که قبل از شروعرسیدگی توقیف کرده به مزایده می گذارد حال در صورتی که اموال فرد بدهکار در جریان مزایده فروش نرود تکلیف چیست؟
وفق ماده 131 قانون اجرای احکام مدنی: هرگاه مالی که مزایده از آن شروع میشود، خریدار نداشته باشد، محکومله میتواند مال دیگری از محکومعلیه معرفی و تقاضای توقیف و مزایده آن را بنماید یا معادل طلب خود از اموال مورد مزایده به قیمتی که ارزیابی شده قبول کند یا تقاضای تجدید مزایده مال توقیف شده را بنماید ودر صورت اخیر مال مورد مزایده به هر میزانی که خریدار پیدا کند به فروش خواهد رفت و هزینه آگهیِ مجدد به عهده محکومله میباشد و هر گاهطلبکاران متعدد باشند، رأی اکثریت آنها از حیث مبلغ طلب برای تجدید آگهی مزایده مناط اعتبار است.
همچنین طبق ماده 132 قانون فوق الذکر: هرگاه در دفعه دوم هم خریداری نباشد و محکومله نیز مال مورد مزایده را به قیمتی که ارزیابی شده، قبول ننماید، آن مال به محکومعلیهمسترد خواهد شد.