* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید. جرایم سایبری | دفتر وکالت اميررضا آتش پیکر | وکیل پایه یک دادگستری | گروه حقوقی پرشیا

جرایم سایبری

وکالت جرایم شبکه‌ های اجتماعی
مارس 2, 2021
وکیل جرایم تلگرام
وکیل جرایم تلگرام
مارس 30, 2021
نمایش همه
جرایم سایبری

جرایم سایبری

جرایم سایبری

مرکز مشاوره فنی حقوقی جرایم سایبری عدل رایان ایرانیان « وکیل جرایم سایبری » با بهره برداری از کارشناسان خبره در خصوص مواجهه با اینگونه جرایم آمادگی دارد نسبت به پیگیری این قبیل موضوعات در محاکم قضایی اقدام نماید

فضای سایبر نیز از این قاعده مستثنی نبوده و آثاری بصورت مثبت و منفی در زندگی بشر وارد نموده است که ضرورت مطالعه آن را انکارناپذیر می نمایاند. متعاقب این کار با این امر سیاستگذاران جنایی، حقوقدانان و جرم شناسان به این فضا ورود پیدا کرده و با تعریف جرایم سایبری، پیش بینی مجازات های متناسب با آن و ارائه و انجام تدابیر امنیتی و پیشگیرانه نسبت به مخاطرات این فضا و آموزش و آگاه سازی افراد از پیامدهای مخرب فضای سایبر، وظایف اساسی خود را در زمینه جرایم سایبری انجام می دهند که بررسی کیفیت و ابعاد این کارکرد  امری ضروری است.

انواع جرایم سایبری

1. جاسوسی رایانه‌ای

یکی از انواع جرایم سایبری ، جاسوسی رایانه ‌ای هستند که همانند جاسوسی کلاسیک، ناظر به کسب اسرار حرفه ای، تجاری، اقتصادی، سیاسی، نظامی و نیز افشاء و انتقال و استفاده از اسرار است، فرد مرتکب جرم با دستیابی و فاش کردن این اسرار، ضرر سیاسی، نظامی، مالی، تجاری می کند. جاسوسی امنیتی، جرم امنیت ملی را با مخاطره مواجه می ‌کند.

2. سابوتاژ رایانه‌ ای

یکی دیگر از انواع جرایم سایبری ، سابوتاژ رایانه ‌ای هست که با جرم تخریب، شباهت بسیاری دارد، هدف مجرم از ارتکاب به این جرم، اخلال در نظام سیاسی و اقتصادی یک کشور و بالطبع، اخلال در امر حکومت است. در واقع اصلاح، موقوف سازی، پاک کردن غیرمجاز داده‌ ها یا عملیات کامپیوتر به منظور مختل ساختن عملکرد عادی سیستم، سابوتاژ رایانه ‌ای گویند. که این جرایم سایبری، با مجازات جرایم سایبری همراه است.

3. جعل کامپیوتری

یکی دیگر از انواع جرایم سایبری (جرایم سایبری هم شامل میشه)، جعل کامپیوتری است. وارد کردن، تغییر، محو یا موقوف سازی داده‌ های کامپیوتری یا برنامه‌ های کامپیوتری، به منظور و اهداف سیاسی و اقتصادی، صورت می گیرد. جعل کامپیوتری، جعل داده هاست. در جعل کامپیوتری، عمل ارتکابی بر داده‌ها اثر می گذارد، با این تفاوت که داده، ماهیت اسناد عادی را ندارد.

4. افترا و نشر اطلاعات از طریق پست الکترونیک

جرایم سایبری پست الکترونیک، مرسوم‌ ترین و گسترده‌ ترین سرویس شبکه ‌های کامپیوتری و بین الملی است، هرکاربر می‌تواند در شبکه‌ های بین ‌المللی از طریق یک آدرس مشخص الکترونیک، شناخته شود که با دسترسی به رمز آن می‌توان به آسانی در آن تقلب کرد. این قابلیت پست الکترونیک، می‌تواند ابزاری جالب برای نشر اطلاعات مجرمانه یا نشر اکاذیب و افترا به اشخاص باشد وا حتمال کنترل اطلاعات برای تهیه کننده کاملاً مشکل است و در عمل به خاطر تعداد بسیار زیاد پست الکترونیک ارسالی، اتخاذ تدابیر کلی و گسترده امنیتی مشکل بوده و تنها برای بخش کوچکی از داده ‌ها میسر می‌ باشد.

دیدگاه ها بسته شده است