* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید. چرا باید برای تنظیم قرارداد مشارکت به وکیل مراجعه کرد؟ | دفتر وکالت اميررضا آتش پیکر | وکیل پایه یک دادگستری | گروه حقوقی پرشیا

چرا باید برای تنظیم قرارداد مشارکت به وکیل مراجعه کرد؟

بهترین وکیل ملکی تهران
معامله معارض چیست ؟بهترین وکیل ملکی تهران توضیح میدهد
نوامبر 27, 2019
وکیل ملکی در تهران
الزام به اخذ مفاصا حساب توسط وکیل ملکی در تهران
دسامبر 1, 2019
نمایش همه
تنظیم قرارداد مشارکت

تنظیم قرارداد مشارکت

چرا باید برای تنظیم قرارداد مشارکت به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کرد؟

علت این امر را می توان تسلط وکیل پایه یک دادگستری به کل مجموعه قرارداد دانست چرا که بسیاری از نکات توسط ذی نفعان قرارداد ممکن است بصورت مخفی باقی بماند و این نکات ضرر بسیار بزرگی را متوجه شرکا مینماید. فرض کنید که در قرارداد شما تضمینات مناسب و متناسبی برای ایجاد اهرام فشار در جهت الزام به اجرای تعهدات قرار داده نشده باشد؟!  به راحتی میتوانید حدس بزنید که چه اتفاق ناگوار و ضرری را میتواند به همراه داشته باشد که جبران آن دقیقا چه هزینه هایی را برای شما و کسب و کارتان به همراه خواهد داشت لذا وکیل پایه یک دادگستری با ارائه مشاوره جامع و مانع  در تنظیم قراردادها، به شما کمک می کند که بهترین ضمانت اجرایی در قرارداد مشارکت  برای شما درنظر گرفته شود و اگر کار به مرحله دعوا وشکایت ودادخواست رسید هیچ کتاب و نوار وجزوه ای نمیتواند جای وکیل رابگیرد وشمارا از مراجعه به او بی نیاز کند.بامراجعه به وکیل پایه یک دادگستری اولا متوجه میشوید که اصلا حقی دارید یا خیر؟ ثانیا وکیل پایه یک دادگستری بررسی خواهد کرد آیا دلایل شمابرای اثبات حقتان کافی و محکمه پسند است یاخیر؟اگر پاسخ هردو مثبت بود آنگاه وکیل پایه یک دادگستری است که میداند و بلد است دلایل شمارا در قالب چه دادخواست یاشکایتی مطرح کند که امید به پیروزی بیشتر باشد.

 تنظیم قرارداد مشارکت

تنظیم قرارداد مشارکت

اول:درج مشخصات دقیق طرفین

فرض کنیم دریک قرارداد یک طرف آقای شهریاری بوده و طرف دیگریک گروه هنری (ثبت نشده )باشد.در اینجا اگر قرارداد بین آقای شهریاری و گروه هنری تنظیم گردد بدیهی است در صورت بروز اختلاف، هر گونه مطالبه ای از گروه هنری (عنوان شخص حقوقی به ثبت نرسیده ) امکانپذیر نمی باشد. در واقع طرفین دعوی یا باید اشخاص حقیقی باشند مثل من و شما یا اشخاص حقوقی که شخصیت آنها در اداره ی ثبت شرکت ها در قالب شرکت به ثبت رسیده باشد.حال بعضا تصور می کنند چون آن گروه هنری صاحبی دارد بالاخره حکم محکومیتی صادر خواهد شد در حالیکه جالب است بدانید آن گروه هنری به دلیل دارا نبودن شخصیت مستقل حقوقی این امکان حقوقی را دارد که به شما پاسخ گو نباشد .

دوم:اهمیت درج نشانی صحیح طرفین به هنگام تنظیم قرارداد ها

شاید فرض شود نشانی تعرفه شده در قرارداد از اهمیت شایانی برخوردار نمی باشد و هر آدرسی که در قرارداد ثبت کنیم فرقی نمی نماید
در حالیکه نشانی وحتی پلاک شهرداری نیز در مرحله بروز اختلاف عمدتا منشا آثار می گردد.
از آنجائیکه نشانی طرفین و حتی نشانی محل تنظیم قرارداد از لحاظ تشخیص صلاحیت محلی جهت رسیدگی بسیار پر اهمیت است ممکن است با توجه به نشانی درج شده اساسا سرنوشت پرونده تغییر یابد از آنجائیکه در ارجاع پرونده نشانی مخاطب شما عمده سبب تشخیص صلاحیت دادگاه ها می باشد بنابر این بایستی در تنظیم قرارداد ها دقت لازم داشت حال ممکن است سوال شود چه فرقی می کند به هر حال رسیدگی صورت می گیرد در حالیکه اگر پرونده به مجتمع قضایی که به حجم بالای پرونده ها رسیدگی می کند ارجاع گردد طبعا اطاله دادرسی (مدت زمان رسیدگی)نیز بیشتر خواهد شد و شاید طولانی شدن رسیدگی دیگر به درد خواهان نخورد و از طرفی اگر در مجتمع قضایی صالح و کم حجم رسیدگی شود عقلا مدت رسیدن به حق نیز کوتاه تر می گردد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *