* به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خدمات وکالت غیر حضوری ، مشاوره تلفنی و گفتگوی آنلاین - تصویری ما استفاده نمایید.
همانطور که می دانید توافق فی ما بین وکیل و موکل و قرارداد آن ها دارای اعتبار قانونی است. بدیهی است که با توجه به نوع پرونده و شخصیت علمی و تجربی وکیل، حق الوکاله وکلا متفاوت می باشد. اما با توجه به این که گروه وکلای پرشیا متخصص در امور خانواده و در پرونده های مرتبط به آن می باشند هزینه وکیل طلاق توافقی را منصفانه برای این دست پرونده ها در نظر گرفته است که سعی می شود با بهترین کیفیت و در کمترین زمان – اگر زوجین تمایل داشته باشند – پرونده را به سر انجام و صدور رای برسانند.
هزینه وکیل طلاق توافقی یا همان حق الوکاله برای طلاق توافقی برای دو وکیل چهار میلیون تومان است. مگر اینکه زوجین قبلا گواهی عدم انصراف از طلاق را از مرکز غربالگری گرفته باشند که در اینصورت حق الوکاله طلاق نفری یک میلیون تومان است
پس از صدور حکم (گواهی عدم امکان سازش)، پرداخت هزینه طلاق در محضر (دفترخانه) است تعرفه فعلی دفاتر طلاق برای ثبت طلاق توافقی خلعی با ده درصد که به حساب دولت ریخته می شود ۴۴۵ هزار تومان است البته هنوز هستند دفترخانه های منصفی که به تعرفه قبلی هزینه را دریافت می کنند. در شهر تهران با توجه به انصاف و محل دفترخانه طلاق، هزینه ثبت طلاق در محضر بین ۳۰۰ الی ۵۵۰ هزار تومان می باشد. این مبلغ برای هر کدام از طرفین نیست و جمعا این مبلغ پرداخت می شود. این که هزینه ها را چه کسی باید پرداخت کند بستگی به توافق طرفین دارد.
حق الوکاله طلاق توافقی یا به بیان دیگر ملاک حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی هم بر طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلای دادگستری، توافق وکیل و موکل است به همین دلیل است که اگر شما از هر وکیل در خصوص دستمزد او سوال کنید قیمتی متفاوت خواهد گفت اما با توجه به این که